Dirigit a: Prioritàriament persones residents al municipi de Palma del sector de la restauració que vulguin adquirir coneixements sobre l'oli d'oliva verge extra, tècniques i millora del cultiu de l'olivera. contingut - L'olivera - Què és el AOVE? - Varietats d'olives - Anàlisi sensorial - Defectes i atributs del AOVE - DO de Mallorca - Terminologia - Iniciació al tast de AOVE - Aplicació del coneixement teòric a la pràctica - DO representatives Criteris de selecció: La selecció es farà en base al qüestionari d'inscripció (aconsellem la màxima informació), i a la realització d'una entrevista. Se't convocarà via correu electrònic. També es tindrà en compte l'ordre de preinscripció a aquest. El resultat de la selecció final d'alumnat i posterior informació es comuniqués via correu electrònic. Les accions formatives poden patir modificacions. Si escau, s'ha d'informar dels canvis a les persones seleccionades via correu electrònic. Es prega puntualitat. NO es permetrà l'entrada a l'aula 15 minuts després del començament de l'activitat.