ADÉU LOPD, HOLA RGPD. SOLUCIONS I OPORTUNITATS: NORMATIVA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Data
01/02/18 - 01/02/18
Estat
Tancat
Total hores
3 hores
Places lliures
20 places lliures

Del 2018-02-01 al 2018-02-01 09:30 fins 12:30 h. Palmaactiva, c/ Socors,22

"Adéu LOPD, hola RGPD: solucions i oportunitats a la nova normativa sobre protecció de dades personals"

En un món al que la recopilació, tractament i gestió d'informació personal s'ha convertit en una cosa comú, es plantegen tres ponències al voltant de la nova normativa europea que els regularà a partir del mes de maig d'enguany.


Hi participen:

Diego Fanjul (Finch abogados). Oferirà una visió global de les noves obligacions que implica el Reglament General de Protecció de Dades per a qualsevol empresa que tracti amb dades de caràcter personal i, presentarà algunes solucions als problemes més comuns.
Miguel Ángel Cerdà i Juanjo Talens (Iuristec). Parlaran sobre RGPD en productes i serveis. Analitzaran com afecta al desenvolupament de projectes de base tecnològica, la transcendència del Privacy by Design i Privacy by Default i de les eines que suggereix el RGPD per al seu compliment.
Jorge Morell (Términos y condiciones). Exposarà algunes oportunitats que genera la nova normativa en matèries tan diferents com intel·ligència artificial, la ciència de dades, automatització de processos i decisions i, en conjunt, una nova forma d'economia basada en dades personals i no personals.

Imparteix: Diego Fanjul (Finch abogados); Miguel Ángel Cerdà i Juanjo Talens (Iuristec) i Jorge Morell (Términos y condiciones).