INTRODUCCIÓ A LA CIBERSEGURETAT

Data
02/05/19 - 23/05/19
Estat
Tancat
Total hores
30 hores

dimarts i dijous, de 9.45 a 14.00 h c. Manuel Azaña, 48 (Mercat de Llevant) - 07006 Palma

Preinscripció o inscripció prevista a partir de: 26/03/2019


Resum del curs

Amb aquest curs introductori adquiriràs els coneixements i habilitats necessàries per ser capaç d'identificar els riscos potencials derivats de la utilització d'Internet, així com poder defensar-te dels mateixos per protegir la teva privacitat en tot moment.
Tindràs accés a abundant material teòric i tècnic sobre seguretat informàtica, i hauràs tractat amb situacions pràctiques relacionades amb la temàtica: vulnerabilitats, atacs, instal¿lació, configuració i gestió de programari de seguretat, creació de polítiques de seguretat, etc.

A qui va dirigit

Prioritàriament ciutadania de Palma en edat laboral. Persones motivades per aprendre seguretat informàtica. Especialment ideat per a professionals d'àrees relacionades amb la informàtica i principalment amb la ciberseguretat: programadors, dissenyadors, màrqueting, comunicació, enginyers, etc.

Imprescindible: ús fluid de l'ordinador, navegador web, etc. Tenir coneixements clars de conceptes informàtics: sistema operatiu, aplicació, processador, memòria RAM, emmagatzematge, etc. Disposar d'ordinador portàtil amb les següents característiques mínimes de maquinari i programari: Portàtil Linux / macIOS / Windows 7 o superior amb almenys 4 GB de RAM. I tenir una memòria USB externa de mínim 4GB.

Imparteix: Francisco Javier Hernández Duque


Veure document adjunt: + INFO (102 KB)
Veure document adjunt: calendari / calendario (78 KB)