CAD PROFESSIONAL I PROTOTIPAT 3D AMB SKETCHUP PRO I MAKE

Data
01/10/19 - 19/11/19
Estat
Tancat
Total hores
85 hores
Preinscripcions restants
0

dimarts i dijous, de 16.00 a 20.00 h c.Manuel Azaña, 48 (Mercat de Llevant) - 07006 Palma

Preinscripció o inscripció prevista a partir de: 19/08/2019


Resum del curs

Consolidació de l'ús pràctic de les eines de disseny 3D CAD, destinat a l'adquisició de competències professionals per a disseny 2D, 3D i el prototipat ràpid en plàstic amb filament PLA .

A qui va dirigit

Prioritàriament dirigit a persones en edat laboral, desocupades i empadronades a Palma. Motivats i interessats a aprendre disseny tècnic 3D i l'obtenció de peces mitjançant la impressió 3D. Tenir un nivell mínim d'estudis de batxillerat i / o equivalent. Recomanat per a dissenyadors industrials i de producte, enginyers, arquitectes i decoradors. Es valorarà experiència prèvia en l'ús d'eines de disseny gràfic 2D i nocions bàsiques d'anglès.

Imprescindible:
- Coneixements i utilització activa del maneig d'un ordinador i Internet.
. Disposar d'ordinador portàtil per a la realització de les 60h presencials del curs en el centre d'estudis.
. Disposar d'ordinador i connexió a Internet per a la realització de les 25h online requerides fora de l'horari presencial del curs.
. Mínim maquinari recomanat i programari gratuït utilitzat en el curs:
- 1 GHz processador i 4GB RAM
- 500MB lliures en el disc dur.
- 3D-class vídeo card amb 512MB de memòria o amb ajudes d'acceleració de maquinari. Imprescindible ratolí amb roda central.
- Instal·lació durant 1r dia de classe de SketchUp PRO 2019 (trial 30 dies). La resta del curs treballarem amb SketchUp Make + Extensions equiparables a PRO.
- Ultimaker Cura (CAM) per a laminatge d'impressió 3D durant tot el curs.
- Acreditar coneixement complet del funcionament de les eines de disseny amb el programari SketchUp Make 2017 o posteriors. Versions Windows acceptades: 7, 8 i 10 (64 bits). Compatible 100% amb OpenGL, amb o sense acceleració per maquinari. En cas que siguis usuari d'ordinador Mac assegura't de tenir instal¿lat el sistema operatiu Windows 64 bits.

Imparteix: Jordi Mejias Cazorla


Veure document adjunt: + INFO (109 KB)
Veure document adjunt: calendari / calendario (81 KB)