INTRODUCCIÓ A L'ENOLOGIA. VI DES DEL CEP A LA COPA.

Data
01/04/19 - 12/04/19
Estat
Tancat
Total hores
30 hores

dilluns, dimecres i divendres, de 9.00 a 14.00 h c.Gerreria, 8 - 07002 Palma

Preinscripció o inscripció prevista a partir de: 13/02/2019


Resum del curs

Aquest taller té com a objectiu conèixer la història del vi i el seu impacte econòmic a nivell mundial i local; venda a nivell de restauració; reconèixer les principals varietats de rem internacionals y locals; els principals tipus de vi i el seu servei; capacitat de realitzar una tast sensorial i reconèixer els defectes més comuns del vi; deontologia del sommelier; atenció al client, servei bàsic correcte del vi i introducció en el maridatge.

A qui va dirigit

Persones que tinguin formació i/o experiència com a cambrers i vulguin augmentar les seves competències en coneixements sobre el vi.

Imparteix: Mónica Pieptanar Ardelean


Veure document adjunt: + INFO (96 KB)