APLICACIÓ DE L'ENOLOGIA A LA RESTAURACIÓ

Data
21/10/19 - 22/11/19
Estat
Tancat
Total hores
60 hores

dilluns, dimecres i divendres, de 9.00 a 14.00 h c.Gerreria, 8 - 07002 Palma

Preinscripció o inscripció prevista a partir de: 29/08/2019


Resum del curs

Aquest taller té com a objectius principals:
o Conèixer les principals varietats de raïm, l'elaboració dels principals grups va venir
o Capacitar per a realitzar un tast sensorial i reconèixer els defectes més comuns en el vi
o Maridatges, capacitat de realitzar un maridatge entre vins i menjars.

A qui va dirigit

Persones que tinguin formació i/o experiència com a cambrers i vulguin augmentar les seves competències en coneixements sobre el vi.

Imparteix: Mónica Pieptanar Ardelean


Veure document adjunt: + INFO (89 kb)
Veure document adjunt: calendari / calendario (80 KB)