CANVAS II: MODELS QUE TRIOMFEN

Data
08/08/19 - 08/08/19
Estat
Tancat
Total hores
3 hores
Places lliures
2 places lliures
p>

Del 08-08-2019 al 08-08-2019 de les 09:15 fins 12:15 h. Palmaactiva, c/ Socors,22

Canvas II: models que triomfen (3 h) Busques formes innovadores de fer negocis? T'ajudarem a identificar diferents estratègies i recursos per començar: analitzarem l'estratègia del "oceà blau", desenvoluparàs un exercici pràctic amb la "corba de valor", la "matriu ERIC" i el Producte Mínim Viable (PMH). Aprendràs el poder de les preguntes "I sí ...?". Veurem diferents patrons de negoci i finalment coneixeràs una empresa local que triomfa.

Canvas II: modelos que triunfan (3 h) Buscas formas innovadoras de hacer negocios? Te ayudaremos a identificar diferentes estrategias y recursos para empezar: analizaremos la estrategia del "océano azul", desarrollarás un ejercicio práctico con la "curva de valor", la "matriz ERIC" y el Producto Mínimo Viable (PMV). Aprenderás el poder de las preguntas "Y sí ...?". Veremos diferentes patrones de negocio y finalmente conocerás una empresa local que triunfa.

Imparteix: Tècnic de Palmaactiva


Veure document adjunt: Canvas II: models que triomfen (30)

Important

horari de 09:15 fins 12:15 hores. No s'admet l'entrada a la sessió una vegada que hagin passat 10 minuts des de l'inici d'aquesta