INICIACIÓ ALS CHATBOTS

Data
11/02/20 - 27/02/20
Estat
Tancat
Total hores
20 hores
Preinscripcions restants
0

dimarts i dijous, de 17.00 a 20.00 h c.Manuel Azaña, 48 (Mercat de Llevant) - 07006 Palma

Preinscripció o inscripció prevista a partir de: 16/12/2019


Resum del curs

Introduir a la programació i maneig dels chatbots amb Dialogflow.
En el curs s'expliquen les bases necessàries per fer un chatbot que podrà estar disponible al 98% dels dispositius mòbils de mercat sense necessitat d'instal·lar res, ja que l'assistent de Google està disponible tant per a Android, com per IOS.
S'ensenya com utilitzar Dialogflow, que és l'eina de Google que permet desenvolupar interfícies conversacionals usant intel·ligència artificial. Amb Dialogflow es poden fer chatbots per a diferents plataformes com Facebook, Web, Alexa, Twitter i moltes més.
Tot i que el curs és introductori i es centra en l'assistent de Google, serà fàcilment exportable a altres interfícies. S'expliquen tots els passos bàsics necessaris per a poder publicar a l'Auxiliar de Google. Es crearà una llibreria que permetrà reutilitzar codi en diferents chatbots de forma senzilla.

A qui va dirigit

Prioritàriament dirigit a persones en edat laboral empadronades a Palma.

Imprescindible:

- Coneixements bàsics d'internet i mitjans d'informàtica.

- Disposar d'ordinador i connexió a Internet per a la realització de les hores en línia fora de l'horari del curs. L'ordinador ha de comptar amb les següents característiques mínimes:

Software: Windows 10 / Navegador Chrome o Firefox

Hardware: 2 Gb de RAM

- Fluïdesa en l¿ús de l'ordinador i Internet.

- Que desitgin iniciar-se al món dels chatbots i principis d'intel·ligència artificial, amb l'objectiu de dissenyar un chatbot bàsic capaç de respondre les preguntes bàsiques dels clients que entren en una web i oferir-los la informació més rellevant de forma automatitzada.


Imparteix: Alexandre Fonseca Lacomba


Veure document adjunt: + INFO (96 KB)
Veure document adjunt: calendari / calendario (85 KB)