APLICACIÓ DE L'ENOLOGIA EN UN RESTAURANT: VI BLANC TRANQUIL, ELABORACIÓ, MARIDATGE I SERVEI

Data
02/03/20 - 06/03/20
Estat
Tancat
Total hores
20 hores

de dilluns a divendres, de 16 a 20 h c.Gerreria,8 - 07002 Palma

Preinscripció o inscripció prevista a partir de: 27/01/2020


Resum del curs

Aquest taller té com a objectiu conèixer les principals varietats de rem blanc internacionals, nacionals i locals, la classificació segons manera d'elaborar els vins blancs, capacitat de realitzar un tast sensorial utilitzant les fitxes de tast, conèixer els descriptors aromàtics segons varietat, el servei correcte del vi blanc, la temperatura de servei i introducció en el maridatge.

A qui va dirigit

Persones en edat laboral, prioritàriament empadronades a Palma, que tinguin formació i/o experiència com a cambrers i vulguin augmentar les seves competències en coneixements sobre el vi blanc.

Imparteix: Mónica Pieptanar Ardelean


Veure document adjunt: + INFO (85 KB)