APLICACIÓ DE L'ENOLOGIA EN UN RESTAURANT: VI ROSAT TRANQUIL, ELABORACIÓ, MARIDATGE I SERVEI

Data
05/10/20 - 09/10/20
Estat
Tancat
Total hores
20 hores

de dilluns a divendres, de 16 a 20 h c.Gerreria,8 - 07002 Palma

Preinscripció prevista a partir de: 24/08/2020


Resum del curs

Aquest taller té com a objectiu conèixer les principals varietats de rem blanc i negre utilitzats en l'elaboració de vi rosat de qualitat internacionals, nacionals i locals, la classificació segons manera d'elaborar els vins rosats, capacitat de realitzar un tast sensorial utilitzar les fitxes de tast, conèixer descriptors aromàtics, servei correcte del vi blanc, temperatura de servei de maridatge contemporani.

A qui va dirigit

Persones en edat laboral, prioritàriament empadronades a Palma, que tinguin formació i/o experiència com a cambrers i vulguin augmentar les seves competències en coneixements sobre el vi rosat.

Imparteix: Mónica Pieptanar Ardelean


Veure document adjunt: + INFO (86 KB)