APLICACIÓ DE L'ENOLOGIA EN UN RESTAURANT: VINS ESPUMOSOS ELABORACIÓ, MARIDATGE I SERVEI

Data
02/11/20 - 06/11/20
Estat
Anul·lat
Total hores
20 hores

de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00 h c.Gerreria, 8 - 07002 Palma

Preinscripció o inscripció prevista a partir de: 21/09/2020


Resum del curs

Aquest taller té com a objectiu conèixer les principals varietats de raïm blanc i negre internacionals i nacionals utilitzades per a realitzar els vins espumosos; la classificació segons la manera d'elaborar els vins espumosos i el seu grau de dolçor; la capacitat de realitzar un tast descriptiu utilitzant les fitxes de tast; conèixer descriptors aromàtics segons elaboració i grau de dolçor; el servei correcte del vi espumós i la temperatura de servei i maridatge.

A qui va dirigit

Persones en edat laboral, prioritàriament empadronades a Palma, que tinguin formació i/o experiència com a cambrers i vulguin augmentar les seves competències en coneixements sobre el vi espumós.

Imparteix: Mónica Pieptanar Ardelean


Veure document adjunt: + INFO (89 KB)