de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores c.Gerreria, 8 - 07002 Palma
Preinscripció o inscripció prevista a partir de: 13/09/2021
Resum del curs
Aquest curs te com a objectiu conèixer les principals varietats de rem autòcton, nacionals i internacionals permesos per elaborar vins a Mallorca. Conèixer les D.O. i les IGP de Mallorca amb les particularitats de la zona, varietats permeses i elaboracions. Tast de vins elaborats amb varietats autòctones i en combinació amb varietats nacionals i internacionals.
A qui va dirigit
Prioritàriament dirigit a persones en situació d'atur i empadronades a Palma que siguin professionals del sector de restauració i hostaleria (ajudants de cambrer, cambrers, caps de barra, i en general persones que tinguin formació i/o experiència en el sector).
Imprescindible:
- Comptar amb DNI o NIE vigent.
- Trobar-se en edat laboral en el moment d'iniciar el curs.
Imparteix: Mónica Pieptanar Ardelean
Veure document adjunt:
+ INFO (236 KB)