BARISTA
BARISTA

Data
18/10/23 - 27/10/23
Estat
Tancat
Total hores
25 hores

dimcres, dijous i divendres/ miércoles,jueves y viernes de 15:45 a 20:00 h c.Gerreria. 8 - 07002 Palma

Preinscripció prevista a partir de: 05/09/2023


Resum del curs / Resumen del curso

Conèixer i aplicar els fonaments pràctics en la bona elaboració del cafè.

Conocer y aplicar los fundamentos prácticos en la buena elaboración del café.

A qui va dirigit / A quién va dirigido

Prioritàriament dirigit a totes aquelles persones que vulguin elaborar cafès d'especialitat per millorar la seva tècnica o producte i empadronades a Palma.
Entrar a + INFO per veure requisits i temari curs.

Prioritariamente dirigido a todas aquellas personas que deseen elaborar cafés de especialidad para mejorar su técnica o producto y empadronadas en Palma.
Entrar en +INFO para ver requisitos y temario curso.

Imparteix / Imparte: Francisco Núñez Fuster


Veure document adjunt: + INFO (333 KB) (català / español)