INTRODUCCIÓ A L'ENOLOGIA I DEFECTES DEL VI
INTRODUCCIÓN A LA ENOLOGÍA Y DEFECTOS DEL VINO

Data
12/12/23 - 20/12/23
Estat
Tancat
Total hores
28 hores

de dilluns a divendres, de 15.30 a 19.30 h / de lunes a viernes de 15.30 a 19.30 h c.Gerreria, 8 - 07002 Palma

Preinscripció prevista a partir de: 31/10/2023


Resum del curs / Resumen del curso

Aquest curs està orientat a totes aquelles persones que no tenen coneixements previs sobre el món del vi, però volen entendre les tècniques d'elaboració del vi, els aspectes diferencials del clima i la terra, les varietats del raïm, així com entendre quins són el processos que provoquen els defectes del vins i com detectar-los per poder destriar els vins en mal estat.

EEste curso está orientado a todas aquellas personas que no tienen conocimientos previos acerca del mundo de vino, pero quieren entender las técnicas de elaboración del vino, los aspectos diferenciales del clima y la tierra, las variedades de uva, así como entender que procesos provocan los defectos del vino y como detectarlos para poder distinguir el vino en mal estado.

A qui va dirigit / A quién va dirigido

Prioritàriament dirigit a persones en situació d'atur i empadronades a Palma que siguin o vulguin ser professionals del sector de restauració i hostaleria (ajudants de cambrer, cambrers, caps de barra, i en general persones que tinguin formació i/o experiència en el sector).
Entrar a + INFO per veure requisits i temari curs.

Prioritariamente dirigido a personas en situación de desempleo y empadronadas en Palma que sean o quieran ser profesionales del sector de restauración y hostelería (ayudantes de camareros, camareros, jefes de barra, y en general persones que tengan formación y/o experiencia en el sector).
Entrar en +INFO para ver requisitos y temario curso.

Imparteix / Imparte: Francisco Núñez Fuster


Veure document adjunt: + INFO (182 kb) (català / español)
Veure document adjunt: Calendari / Calendario (734 kb) (català / español)